От х:

Днес в x:

Шофьорка катастрофира спешна линейка край Цигарената

Младата Гергана засече спешна линейка край Цигарената

Млада водачка на служебна кола засече линейка на маяк и предизвика катастрофа на кръстовището край цигарената фабрика. Реанимобилът бързал с всички сили, заедно с друга линейка, към хасковското АГО, за да спасят живота на новородено, което било в критично състояние. С надута звукова сигнализация спешните коли навлезли в кръстовището на червено, което им е позволено от закона. В същото време откъм болницата по „Съединение“ идвала колата на младата жена, която се представи като Гергана. Сблъсъкът е станал точно в средата на кръстовището. От удара е помляна цялата дясна час на служебния „Ситроен“ с брагоевградска регистрация. Линейката е с пострадала ходова част от лявата страна. За щастие, бебето с майката са били в другата кола, която продължила към АГО, защото случаят не търпял отлагане.

Двата екипа се събрали на един и същ адрес, за да спасяват живота на малолетна родилка. 13 годишно момиче от Козлец започнало раждане и първия спешен екип поискал помощ от специалисти. С втората линейка дошли лекари, които отвели майката. Раждането обаче е почнало на път и положението на родилката и бебето станало критично. Това наложило максимално бързане, изясни шефката на ЦСМП Хасково д-р Петя Радева.

Обстоятелствата около сблъсъка остават неизяснени, понеже кръстовището е с най-добра видимост от всички в Хасково. Звуковата сигнализация на линейките пък е била чута от всички други участници в движението. По обясними причини водачката на леката кола не бе особено словоохотлива и не даде своята версия за инцидента.

Г. Христов

Линейката бързала за да спаси новородено
Линейката идвала по "Васил Левски"
Сблъсъкът станал на средата на кръстовището
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ка
    Карагач
    2 0
    00:04, 22 фев 2014
    pooo, да ттъ *** въ гъзът с пълен член.
  • 2
    Gs
    gscf
    10 -4
    00:05, 22 фев 2014
    Leleee... tova Haskovo nqma da se opravi dori sled 200 godini sas tolkova zlobni hora... sprete se.zashto vsichki osajdate daden chovek bez da znaete kakvo se e sluchilo...kompleksari!!!
  • 3
    Ив
    иванов
    3 -1
    07:47, 22 фев 2014
    да и го навра отзад на тази кифла и после в устата
Последни новини