От х:

Днес в x:

Софийски ас инспектира глътката на хасковлии

Д-р Меджидиев преглежда стари и млади

Шефът на клиниката по Уши нос и гърло в софийския „Пирогов“ доц. д-р Асен Меджидиев ще инспектира на 15-ти декември носоглътката на хасковлии в навечерието на зимата. По традиция, в този период местните пациенти изпитват сериозни проблеми там, които по-възрастните лекуват с градус, а по-малките с лекарства. Въпросът е, че едната и другата терапии не винаги са успешни. Бегла справка с листите на местните УНГ доктори показва, че броят на възпаленията на гърлото и бронхите при децата скача поне тройно през зимата, а според джипита буквално всяко дете поне по-веднъж се разболява от гърло. В нередки случаи тези възпаления еволюират до пневмонии и хасковското Детско се препълва. Адекватната превенция хем спасява децата от ужасът на инжекциите, хем родителите от кошмара на скъпите лекарства.

Д-р Меджидиев е външният консултант към МБАЛ Хасково с най-голяма посещаемост при визитите си. Той преглежда тук поне два пъти месечно, като основна/ но не единствена/ част от пациентите му са деца.

На същия ден, 15. 12. в хасковската болница ще преглежда и специалистът обща и детска хирургия доц. Христо Шивачев, също от „Пирогов“. Меджидиев ще приема пациентите в кабинет от УНГ, а хирургът в кабинет от Спешното. Записването става на тел 038/606 807 и 0882 981 512. Записаните имат предимство на опашките, които традиционно се образуват при тези визити.

Припомняме, че прегледът при хабилитиран специалист се заплаща. Цената е твърда-40 лв на преглед

Г.Христов

Напливът за софийския специалист обикновено е голям
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини