От х:

Днес в x:

Тотошанс: Любимец падна с 1:4

Характерно: централният нападател на Любимец/белите/ отбранява собствената си врата, вместо да притеснява противниковата

Любимец падна с 3 гола разлика, а по-точно с 1:4. Всеки който бе заложил на този резултат/или на победа с три гола/ може да се поздрави със солидна пачка. Защото загуби победителят на шампиона Лудогорец. Онзи същият, който снощи би с 2:0 еврошампион като ПСВ Айндховен. Любимец бе и този отбор, който би Локо София и на цели два пъти може би най-атрактивния отбор в България-Ботев ПД.

Този убиец на гиганти днес бе като котенце в лапите на оранжевия лъв. Литекс смачка Любимец при това на собствения му стадион. Гостите дръпнаха с 3:0, Любимец вкара 1, но Литекс веднага се върна с още един гол и изтърва други три. Резил.

Мачът можеше да свърши доста по-рано, но гостите от Ловеч изтърваха няколко положения. Любимец пък ги бе страх да погледнат съперниковата врата. Сакън да не вкарат по погрешка.След половин час игра, гостите се осрамиха от импотентността си и решиха да вкарват. В 32-та минута Джордан получи пас на два метра от празната врата. Успя да се подхлъзне, изправи и да вкара. Необезпокояван от никого.

6 минути по-късно, светкавична контра остави любимчани като колчета по терена, а Джазула вкара със спокоен диагонален удар за 2:0. Веднага след почивката Славчев покачи с 3:0 за Литекс, след което момчетата на Загорчич се смилиха. Любимец обаче се одързости да вкара чрез Колев, което проваляше доста коефициенти. Затова Манолов възстанови справедливостта в 88-та минута за 1:4.

Този мач не заслужава повече коментар.

Г.Христов

Литекс направо ги разкова
По-точно-скриха им топката
Едните лазеха, другите играеха
1:0
Голмайстор Джордан
2:0. Голмайстор Джазула/надупения/
Албанецът Ваюши/русия/ ги направи разногледи

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини