От х:

Днес в x:

Биха шута на Шекеров от „Хасково“, налетял на футболен съдия

Юлий Шекеров

 

Централният нападател на „Хасково 2009“ Юлий Шекеров вече е аут от отбора. Това решиха днес от ръководството на футболния клуб, съобщи пресаташето Тихомир Петков.

Причина за освобождаването на футболиста е спречкване със съдията, който свирил на мача във Враца в събота, където „Ботев“ победи „Хасково“ с 1:0. Разправията станала непосредствено след даденото продължение. Съдията Николай Атанасов свирил сигнал за край на играта, а футболистът тръгнал към него и опитал да се саморазправя. Бутнал го и дори опитал да го удари. В резултат на проявената агресия Шекеров получил червен картон. Въпреки че играта била приключила, наказателния картон бил вписан в протокола.

Днес ръководството на ФК „Хасково 2009“ реши окончателно да освободи централния нападател. Освен това не скриха, че Шекеров има буен характер. Освобождаването му е крайна мярка, признаха от хасковския футболен клуб. Целта ни е това да подейства превъзпитателно и за останалите футболисти. Повечето са млади и е важно да играят по правилата, казаха още от клуба.

По време на двубоя за отбора на Хасково червен картон получи и защитникът Иван Скерлев, след втори жълт.

Въпреки загубата отборът на Хасково остава на второ място с 23 точки.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини