От х:

Днес в x:

„Хасково” щурмува върха с премии и нови екипи

Недялко Хубенов, Емил Данчев и Емо Ангелов позират с новите екипи

ФК „Хасково” ще пробва да излезе еднолично на върха в Б група окрилен от премиите, които ръководството на отбора раздаде преди важното гостуване на "Раковски 2011". При победа днес, Хасково става лидер в Б група с актив от 12 точки. В момента нашите са трети след "Марек 2010" и "Калиакра" с по 11 точки, но с мач повече.

Финансовият стимул за футболистите от Ямача е заради отличното представяне от началото на сезона. За 4 мача "Хасково" има 3 победи и една загуба. От тима се надяват този актив да се увеличи заради добрата форма на футболистите и липсата на кадрови пробрлеми. Контузен е само защитника Ники Димитров, останалите са на линия. "Раковски" пък е на предпоследно място с едва 2 спечелени точици.

Преди мача нашите грейнаха и с нови екипи. Те са в традиционния червен цвят за домакинствата и резервно бяло за гостуванията. Екипите са дело на местната фирма ” Flair”. В ролята на манекени влезнаха играещият помощник-треньор Емил Ангелов титулярният вратар Емил Данчев и капитана на отбора Недялко Хубенов.

Мачът с "Раковски" е днес от 17 часа.

Г.Христов

Преди важния мач с раковски настроението в отбора е добро
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини