От х:

Днес в x:

Читател: Трошат коли на път за морето

Група деца и тинейджъри имат любимо занимание по автомагистрала "Тракия", хвърлят камъни и чупят колите на преминаващите. За това сезира възмутен наш читател, представил ни се на редакционната поща просто като Z. Хасковлията е един от потърпевшите, но не на отиване, а на връщане от Черноморието

Град: Хасково

Тема: Внимание по магистралата

Съдържание:

Здравейте,вчера се връщаме от морето по магистрала Тракия посока Стара Загора и на около 8км преди разклона за Нова Загора виждаме деца качени на надлеза над магистралата,видимо от далече не правеха нищо,но като наближихме едно от тях мята камък към нас и пръска предното ни стъкло,уведомили сме и полицията за случката,добре е вашите читатели да са нащрек.


Подобни случаи не са изключение по пътищата за морето. Според източници на Haskovo.net това е една от схемите за спиране и впоследствие обиране на колите. Това обаче било валидно повече за второстепенните пътища. На магистралите се симулирала повреда в автомобила. Що се отнася до случаят до Нова Загора, вероятно става въпрос за обикновена цигания, което не топли нашият читател, оръсил се с пари за панорамно стъкло.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини