От х:

Днес в x:

Братя се клаха пред майка си, единия мъртъв

Китната къща на бул. "Васил Левски"№8 се превърна в арена на жестоко убийство

Двама братя се биха и клаха пред старата си майка, докато единия от тях не издъхна. Кръвавата драма потресе снощи хасковският булевард "Васил Левски". Трагедията се случила около 20 часа,  в къщата, където се помещава медицински център "Авицена", близо до кръстовището с ул. "Единство".

Днес постройката бе заключена, а от втория етаж неизвестни лица обстрелваха журналистите с камъни и им крещяха да се махат. Било  семейна работа. 

Семейната работа започнала вчера с разпивка на първия етаж. В неугледна стая се събрали 49-годишния В.К. и по-малкия му брат П.К на 45 години. Братята често се отдавали на запои. По неофициална информация отдавна били без постоянна работа, често се забърквали в скандали. Обаче не били криминално проявени. 

По едно време запоят прераснал в шумна крамола. Това първоначално не изненадало майка им, 70-годишната Керана, която била свикнала с този сценарий. Свикнала или не, майката не издържала и слязла, за да помирява братята. В този момент обаче започнал бой между тях. В мелето баткото извадил нож и ударил в областта на гърдите по-малкия брат, който паднал неподвижно на пода. Майката незабавно подала сигнал на 112 и в района спешно се озовала патрулка и линейка. Не е известно кога точно пострадалият брат е издъхнал, но когато линейката дошла в болницата медиците само констатирали настъпилата смърт. 

Големият брат е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.


Г.Христов



 

 

Драмата се е разиграла на първия етаж, от втория днес обстрелваха журналистите с предмети
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини