От х:

Днес в x:

Боби от „Мега спорт“- при отличниците на Бербатов

снимки : личен архив" Мега спорт"

Осемгодишната Борислава Иванова от Клуба по аеробика „Мега спорт” стана втората хасковлийка, след Григор Димитров, която беше сред номинираните в категория “Спорт“ за голямата награда за талантливи деца на „Фондация Бербатов“.

Съвсем малко не достигна на малката Боби, за да се пребори за най-голямото отличие. То беше присъдено на шахматист от Бургас. Наградите на бляскава церемония в Народния театър "Иван Вазов" връчи легендата на българската спортна гимнастика и заместник-министър на спорта Йордан Йовчев.

Фондация "Димитър Бербатов" раздаде награди на талантливи деца за 5-ти път. Над 400 деца бяха номинирани за престижните отличия за тази година.

Заради многобройните си успехи през 2012г. Боби бе сред трите деца избранници за финала. Заради успеха треньорката Мартина Маринова, родителите на Борислава и самата тя се завърнаха от церемонията по награждаването изключително доволни за признанието.

Борислава започва да тренира на 4 години аеробика по здравословни причини. Скоро обаче е сред фаворитите на треньорката Мартина Маринова.

На 5 години талантът на Боби е забелязан и от Ники Априлов, който я кани за участие в ,,Малките таланти на България” и я нарича ,,детето чудо”.

Състезателната кариера на Борислава започва когато тя е на 6 годни и оттогава във възрастовата група, където участва, няма отличие в което да не е нейно.

М. Манолова

Боби и треньорът й Мартина Маринова са щастливи от признанието за труда им
Део позира за Боби
малката Борислава е сред избраниците на големия Бербатов
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини