От х:

Днес в x:

Дарина Пашова, Антонио Папазов и Тихомир Баротев със злато в Букурещ

Изображение 1 от 3

    Златен медал завоюваха на първото издание на Международния турнир по аеробика в Букурещ националните ни в категория „Тройка“, в която има двама хасковлии-Дарина Пашова и Тихомир Баротев. Заедно с Антонио Папазов тримата се представиха блестящо в Букурещ. На финалите те изиграха съчетанието си без груби грешки и оставиха след себе си основните конкуренти от северната ни съседка.

    Състезателите ни завоюваха на 1st Bucharest aerobics open общо 2 златни, 5 сребърни и 1 бронзов медал.

    Сребро при смесените двойки взеха състезателите на България при смесените двойки- Антонио Папазов и Ана-Мария Стоилова.

    Папазов спечели още едно сребърно отличие в индивидуалното си изпълнение. Сребро завоюва и Дарина Пашова, а Стоилова остана на крачка от медал, завършвайки на четвърто място. Победителка при жените стана представителката на домакините Теодора Мадалина Куку.

    В турнира при юношите и девойките, българските състезатели грабнаха още 4 медала. Борислава Иванова, който също е от Хасково, беше най - силна в индивидуалната надпревара при 15-17-годишните, а другата ни представителка Алекс Ангелова спечели бронзов медал. Христо Манолов също грабна сребро. При смесените двойки Иванова и Манолов останаха втори.

    След състезанието в Румъния националите ни продължават в базата край с.Ябълковец с подготовката си за Световното първенство, което ще се проведе в Баку в края на май.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ту
      Тукмака
      3 -6
      18:23, 26 апр 2021
      Това девойче яко ме дърви.

    Още новини

    Последни новини