От х:

Днес в x:

Данъчен номер 1 втори в листата на ГЕРБ в Хасково

Красимир Стефанов

Шефът на Националната агенция по приходите Красимир Стефанов е втори в листата на ГЕРБ в Хасково, след бившия икономически министър Делян Добрев, стана ясно днес. Номинациите бяха обявени от шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов. Освен в Хасково, Делян Добрев ще води листата на ГЕРБ и в Перник, където ще се изправи срещу земляк – Ангел Найденов от БСП, който е димитровградчанин.

По неофициална информация на трето място в листата е областният управител Ирена Узунова. От 1 април тя е в отпуск, изпреварвайки призива на служебния премиер Марин Райков губернаторите, които ще участват в изборите или пък са свързани с политическа партия, да излязат в отпуск. Премиерът се обърна с този призив на срещата си с областните управители днес.

Досега официално е обявен само водачът в листата на БСП в Хасково. Това е Драгомир Стойнев. Той е идвал няколко пъти в областния град през последните години, главно като спътник на бившия социален министър и вече бивш депутат Емилия Масларова. Според някои източници втори ще бъде Красимир Премянов. Като трети пък се спряга областният шеф на столетницата и бивш кмет на Ивайловград Стефан Танев. Тази информация обаче е предпоследна, защото тази вечер в София тече събрание на социалистите, на което трябва да ги утвърдят.

Сред другите обявени засега водачи на листи е човекът на бившия премиер Иван Костов за Хасково – Деница Сачева. Номер едно в листата на Меглена Кунева е Иван Стамболов. Партията на Мария Капон ЕНП също ще има своя листа в Хасково. Под номер едно в нея е Шени Делчева.

Останалите партии и коалиции все още не са обявили водещите имена в листите си.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини