От х:

Днес в x:

22 °C

Запой завърши със заклан, никой не помни как

Домоуправителят Енчо Атанасов от блока, който видял трупа

Блок осъмна с кървав труп след приятелски запой на ул. Емилиян Станев №6 в Димитровград. В собствения му апартамент на петия етаж във вход Б края си посрещнал 67-годишният Тодор К., прободен с нож. Най-зловещото било, че в жилището бил и гост на Тодор, който заедно с него разпивал предната нощ. Човекът се събудил сутринта и видял всичко в кръв, а сътрапезника му от снощи - бездиханен. Именно гостът подал сигнал на 112. Впоследствие е задържан като извършител на убийството, макар искрено да твърдял,. че нищо не си спомня от снощи. 

По думите на съседа и домоуправител на входа Енчо Атанасов, извикан от полицията като свидетел, мъртвият бил паднал ничком на пода в кухнята, до близкото канапе. Не се виждали следи от борба, нито от запой. Енчо обаче се презастрахова, че видял всичко това от вратата, защото полицията не го пуснала вътре. 

Запой обаче е имало, при това на цели 4-ма души, научи Haskovo.net. Компанията се събрала вечерта и всичко вървяло мирно и тихо до около полунощ. Даже съседите не разбрали, че има разпивка. По някое време двама от компанията си тръгнали. В апартамента останал само отдавнашен приятел от съседния блок, който по неофициална информация се казвал също Тодор. Човекът бил с около 10-на години по-млад от домакина си. Двамата Тодоровци често се срещали на чашка, като по-често домакин бил Тодор К. Той бил пенсионер от ЖП-то и не само имал прилична пенсия, но и живеел сам. Жена му гледала болната си майка в близкото село Горски извор. Нямали деца. 

Полицията е задържала оцелелия Тодор, другите двама сътрапезници са били само разпитани. Все още няма никаква официална информация за трагедията. 

Часове по-късно следите от кръв още личаха по запечатаната врата на апартамента на Емилиян Станев №6. Хората от блока са шокирани от новината. Описват съседа си като кротък и добър човек без врагове. Дори и кончината му мина тихо, с тъга каза възрастен съсед. 

Г.Христов

Вратата бе запечатана, по касата личаха петна от кръв
Блокът на "Емилиян Станев" стана арена на мистериозно убийство

Трагедията е минала толкова тихо, че хората от входа разбраха за случилото се от медиите
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
27 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
27 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
27 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
27 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
27 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
27 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
27 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
27 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
27 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
27 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
27 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
27 фев 2021
Последни новини