От х:

Днес в x:

Всички с награди от „Климент „ за писмата си до Дядо Коледа

една от победителките- Катерина Димитрова. За написването на писмото й е помогла баба й, а за украсата му с ангели-класната Розалина Петкова

Всички деца, писали писма до Дядо Коледа в първото издание на конкурса на читалище „Св.Климент Охридски“, получиха награди от настоятелството на културното средище. Началото на церемонията поставиха с емблематичната песен „Тиха нощ“ децата от вокална група „ Пей с нас“, с ръководител Миглена Стоянова.

В трогателни редове до Белобрадия старец, децата описали желанията си, но най-съкровените сред тях са не материалните, а пожеланията за здраве за семейството и към малчовците, които нямат родители, издаде без конкретика, тъй като епистоларията е нещо много лично, секретарят на читалището Славейко Андонов.

Все пак всеки конкурс си е  лична надпревара и трябва да им отличени сред отличниците, затова и класацията за първите места: Катерина Димитрова -2 клас, Бурчин Керим-3 клас, Виктория Тодорова и Симона Койнарчева-4 клас.

Освен наградите, всички победители бяха поздравени и с вокалното изпълнение на популярната „Катерино моме“ от Яница от фолклорната формация „Тракийка“, с ръководител Анета Балтова.

М. Мнолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини