От х:

Днес в x:

Деца от Хасково и Кърджали се включиха в „Обичам природата и аз участвам”

Школници  от Хасково и Кърджали се включиха в  Националния ученически конкурс, организиран от МОСВ „Обичам природата и аз участвам”.

В категориите разказ, рисунка и предмет изработен от рециклиран материал, участват над 100 работи. 26 са подадените за надпреварата разкази, рисунките са 72, а върху темата за рециклираните материали са работили 39 ученици от двете области.

Жури от екоексперти и педагози ще класира по 10 творби от 3-те категории, които ще бъдат изпратени за национално оценяване.

На 5 ноември, понеделник, в залата на РИОСВ- Хасковоот 11.00 ч. ще бъде открита изложба, на която ще бъдат представени творбите и обявени имената на учениците, които продължават участието си в националния конкурс. Тази година, спечелилите първо място във всяка от трите категории на националния конкурс, ще получат айпад, на второ място– айфон, а тези, които се класират на трето място– дигитална камера.

Миналата година Денис Расим и Константина Кирева от Клуб по фотография към ОДК- Кърджали за снимка и Джансу Рафет от ПГ по транспорт- Хасково за есе бяха отличените в националния конкурс от региона и получиха фотоапарати и велосипед.

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини