От х:

Днес в x:

Хасково си избра „мис“ и „мистър“ за всяка възраст

Хасково има мини "мис" и "мистър" за всяка възраст

Хасково има "мис" и "мистър" във всяка възраст. Деца от 4 до 16 години демонстрираха различна степен на елегантност и таланти пред множеството на площад „Свобода“, снощи. Някои от малките толкова се вживяха, че надминаха каките и батковците в познатите конкурси за красота. Ято щастливи мами пърхаха от удоволствие при изявата на отрочетата. 

Конкурсът мини „мис“ и „мистър“ бе организиран от агенция „Интерсаунд“. Провеждаше се в три кръга. В първият, дечицата обличаха дрехи на агенцията. Вторият бе най-интересен, защото всеки от участниците представяше някакъв свой талант или номер, обикновено свързан с танцуване и пеене. Третият кръг бе кулминацията за малко по големите момиченца, които демонстрираха начинаещ сексапил и елегантност-дефиле по официални тоалети. 

Големият печеливш бе 9-годишната Ивет Иванова от хасковското ОУ „Климент Охридски“, която спечели 4 награди. Момичето е познато от участието си в шоуто „България търси таланти“, където достигна до полуфинал. Изпълнението и на „Бели денс“ тогава раздели България. Едните бяха възхитени, други възмутени, че едно дете танцува откровен еротичен танц. 

Представянето и снощи поне нагледно демонстрира, че танцуването е силата на Ивет и това всъщност е душата и. Прекрасното излъчване и настроение на момичето и докара куп награди “мис“ Хасково във възрастова група 5-9 години, лице на два от основните спонсори на мероприятието, титлата „ мини мис фотогеничност“. Ивет ще представя Хасково на националният конкурс „мини мис“. 

Аплаузите на публиката спечели и Мариета Кирилова, която стана „мис тинейджър“ на Хасково. Отличната фигура на девойката е изваяна в танци в хасковската балетна формация „Рона“. 

Малката Даря пък бе определена за мис "нова звезда" и ще участва в аналогичен национален конкурс някъде из България, по някое време. Всъщност, дори и победителките не знаеха кога ще е националният кръг за техните изяви.

Шоуто на пл. „Свобода“ снощи се превърна в истинско събитие за хасковлии, които надойдоха на фамилии, за да аплодират участниците. Макар много да си признаха, че си нямали идея за това мероприятие и просто то съвпаднало с вечерната им разходка.

Г.Христов

Ивет в действие
9 души и бяха конкуренция във възрастта до 9 години
Мама Екатерина е щастлива

Щастливи мами попълват семейните албуми

Организаторът Ирина Папазова/в средата/ за поредна година организира мероприятието
Ивет Иванова заслужено взе короната на "Мини мис" Хасково
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини