От х:

Днес в x:

Те ни почнаха, ние ги довършихме: Хасково-Асеновец 3:1

Един хасковлия срещу 2-ма асеновградчани. В резултата обаче бе точно обратното

Хасково записа победа в първенството на ЮИ В група с 3:1 срещу състава на Асеновец/Асеновград/ и се укрепи на първото място в групата заедно със състава на Свиленград. И двата тима имат по 16 точки, „митничарите“ имат малко по-добра голова разлика след днешния си успех с 5:2 над Тунджа/Ямбол/.

Домакинският успех на Хасково обаче не дойде никак лесно.Асеновец поведоха в първите минути и определено комбинираха по-добре на терена. Хасково играха вяло, а грешките в играта им изобилстваха. След като пропуснаха 1-2 добри положения за гол, асеновградчани откриха резултата в 38-та минута. Тогава Шакир се възползва от грешка в хасковската защита и отбеляза 0:1. Хасково успяха да изравнят до края на 1-во половреме. Бившият цесекар Николай Манчев изпълни заучено положение на фаул и даде възможност на Кирчо Крумов да изравни в 43-тата минута. Отново Манчев зачена вторият гол, паднал в 47-та минута. Пак след пряк свободен удар, изпълнен с вещина от границата на наказателното поле. Вратарят отби топката, но в наказателното поле я чакаше Димитър Алексиев, който отблизко я мушна в мрежата. Това бе същият онзи Алексиев, който вкара на Димитровград от 30 метра. Както се казва, честитки от близо и далеч.

Дойде ред и на Юлий Шекеров. Последният се отличи с няколко фамозни пробива при един от които навърза двама бранители на гостите и уцели гредата. Същото стори и Кирчо Крумов. Закономерното се случи, но чак в 90-тата минута. Резервата Плахов проби и бе спънат в наказателното поле. Шекеров би неспасяемо от дузпа за 3:1.

Г.Христов

Пробив, шут...и греда
Асеновец водят в първите минути


Двама зяпат една топка
Други двама гонят една топка
100-на им се радват
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини