От х:

Днес в x:

Спасителят Пламен от Симеоновград гине в Англия. ВиК реже длъжници в Бадема. Преглед на регионалния печат

Спасителят Пламен от Симеоновград гине в Англия, челно заглавие на първа страница в „Новинар юг”. 32-годишният мъж, който спаси дете от удавяне и трогна жителите на Острова, е от Симеоновград, разкрива вестникът. Баща му бил на гурбет в Гърция, а майката – в Англия.

46 митничари – двойкаджии, акцент над главата на вестника.Темата е водеща на 3-та. Те се издънили на тест за лоялност, проведен вчера. Резултатите от изпита докараха до отчаяние шефа им Ваньо Танов, който обяви, че може да закрие цялата митница в Свиленград.

Зрелостниците носят на пиене – само 5 от бала в Спешното, оптимистично /или песимистично, зависи от гледната точка/ заглавие на първа страница. При това нито един от абитуриентите не е бил откаран в Спешното с линейка.

Каква гордост!

Абитуриент от Механото – първи по IT в България, акцент от 2-ра. Петър Събев спечелил първото място на националната олимпиада по информационни технологии в Монтана.

Блок в Бадема виси със 7 бона на ВиК, водещото заглавие на 2-ра. За вчерашната акция на водното дружество.

Черешите – 2 лв. от вчера на „Щъркелите”, друго заглавие от страницата. Пред бившето крайпътно заведение се оформи пазарче.

Хасковско събра 57.7 млн. лв. за държавния бюджет, водещо на 4-та. Информацията е от данъчните.

Прекъсват от улицата длъжници на ВиК в „Бадема”, анонс над главата в „Хасковска Марица”. Дописката е чело на 2 страница. Близо 4 милиона лева дължат битовите абонати на ВиК Хасково, в същото време служителите на дружеството втори месец са без заплати.

Свиленград остава без митница, челно заглавие с въпросителна накрая, на 3 страница. За вчерашния тест за лоялност на служителите и идеята на Ваньо Танов да закрие цялата митница. Добре че Танов не е премиер, щеше да закрие държавата. Защото резултатите и на останалите държавни чиновници едва ли биха били по-различни.

60 г. от първото влизане на хасковски тим в „Б” група, заглавие на материала на 4 страница. Като няма настоящи успехи, броим миналите. Остава да научим още за третото влизане в някоя група. И за четвъртото излизане.

Шалапатов представя книгата си в Ивайловград, заглавие от 8 страница. Срещата с автора на „Българските християнски селища в Западна /Беломорска/ Тракия” ще е утре от 17.30 часа в читалището.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини