От х:

Днес в x:

На 24 май: Шестима учители с наградата "Неофит Рилски"

Началникът на просветния инспекторат Иван Панайотов връчва наградата на Минка Соколова

Шестима учители от областта бяха удостоени днес с наградата „Неофит Рилски”. На празника на славянската писменост и култура отличията, които се присъждат за изключителен професионализъм, връчи шефът на регионалния инпекторат Иван Панайотов. Минка Соколова от ОУ”Св. Климент Охридски” в Хасково и Милена Колева от ОУ”Иван Вазов” в Харманли бяха аплодирани от сцената на площад „Свобода”.

От Димитровград бяха наградени преподавателката от ПМГ”Иван Вазов” Йорданка Коджабашева, Таня Христова от ОУ”Пенчо Славейков” и детската учителка Катя Грозева от ОДЗ „Райна Княгиня”.

Единственият преподавател, който бе отличен, но не присъства на церемонията бе Калинка Дединска от СОУ „Проф. Д-р Петър Берон”.

Наградата се връчва на педагози, чийто ученици са постигнали високи резултати на изпитите за външно оценяване и олимпиади, с особено ефективна методика на преподаване.

Награждаването бе последвано от празничен концерт. В спектакъла участваха хор “Орфей”, Мажоретен състав, Клуб по спортни танци “Хасково”, Формации за модерен балет “Рона” и “Тангра”, Теодор Батуров, Фолклорен танцов ансамбъл “Южняци” при НЧ “П.К.Яворов” и Народен оркестър при Община Хасково.

Haskovo.neолл

Милена Колева
Таня Христова
Йорданка Коджабашева
Катя Грозева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини