От х:

Днес в x:

Езиковата на леда: Мъже на токчета

Men on heels

„Честна дума, все едно съм на токчета. Даже е по-лошо“ спонтанно възкликна 10-класник от езиковата, докато бавничко напредваше към ледената пързалка където се изсипа голяма част от Езикова на днешният им патронен празник. Децата се бяха разпределили в две големи групи, като по-голямата част щеше да играе боулинг. Да ама се оказа, че няма кой да отвори залата, въпреки наличната уговорка. Още повече, че учениците бяха там за да си плащат за игрите. Това явно не беше финансово интересно за собственикът.

Затова остана пързалката. Където се наблюдаваха интересни гледки. Дали заради тренингът от токчетата, но дамите бяха видимо по устойчиви на леда. Докато те рисуваха пируети, момчетата буквално лазеха. Някои увиснали на парапетите, други направо на леда. Трети пък заемаха типични скиорски пози, с единствената мисъл да не тупнат по дупе. Разбира се, тупваха по лице. Имаше и изключения, разбира се, но те само потвърждаваха правилото.

Най-голямото мероприятие обаче бе в младежкият център, където театралната школа с ръководител Румяна Георгиева играеше постановката „Рейс“. 90% от актьорите в нея са възпитаниците на езиковата, похвалиха се от ръководството на училището.

Г.Христов

Резултат
Друг резултат
В търсене на приятелско рамо
Той успя!
Уроци
За ръце е по-лесно
Дамите бяха тренирани от носене на токчета

На пързалката бе толкова горещо, че някои се поразхвърлиха
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини