От х:

Днес в x:

Хасковлии равни пред боклука: Всички са под него

Строени като за парад

Контейнерите за смет преливат из целия град а на места, самите те са зарити с боклуци, алармират наши читатели из целия град. Проверката на Haskovo.net пък доказа и интересния факт, че в сметоизвозването цари пълна демокрация-липсва не само в крайните квартали но и насред центъра! За разлика от снегът, който се чисти на едни места и не се пипва по други.

Градът продължава да се чисти от Титан, след като конкурса за сметопочистването на Хасково бе спрян от съда. Назначен е нов конкурс, но процедурите по него още не са завършили и боклука продължава да се вдига от досегашния "чистач" на града.

В интерес на истината обаче, Титан правят абсолютно всички усилия да достигат до контейнерите в целия град, дори и там където за снегорините било "невъзможно" да припарят. И в това може би е част от проблема. Завчера работници на титан споделиха пред наш репортер, че снегопочистването се бави много на места, защото работниците първо трябвало да отриват контейнерите от снега. Работата с лопатите отнема по 10-на минути на контейнер и така за чистенето на една средно дълга хасковска улица отиват по час-час и половина. Но, макар и късно, контейнерите се вдигат.

Явно с изключение на днес. Допреди минути, боклуците преливаха и из контейнерите в центъра.

Г.Христов

От боклука днес се интересуват най-вече уличните котки
Две, дори решиха да го защитават от посегателства
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини