От х:

Днес в x:

„Климент“ върза „Смирненски“ на "геврек"

Много заряд на мачовете в зала "Дружба"

Уникалното 58:0 бе регистрирано като резултат в първия ден от общинското първенство по баскетбол за ученици от 5-ти до 7-ми клас. В девическата надпревара, отборът на ОУ „Климент Охридски“ направо унизи връстничките си от ОУ „Христо Смирненски“ и ги би с 58 точки разлика. Плюс ,почти невероятния за баскетболната игра „геврек“/на нула/. Но явно тимът на най-многобройното основно училище в Хасково спазваше стриктно кубертеновия принци-участието е важно не резултата. Настроение в зала Дружба, където се провеждаше първенството, обаче не липсваше. Много емоции предложи мачът между СОУ „Паисий Хилендарски“ Хасково и ОУ „Любен Каравелов“ село Узунджово. Резултатът 32:10 не отговаря на равностойността на мача. Просто на едните топката им влизаше по често в коша.

В последният момент от надпреварата се отказа тимът на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“. Това направи опонентите им от ОУ „Шандор Петьофи“ финалисти в детският турнир.

В общинското първенство се състезават ученически отбори в три възрасти-от 5-ти до 7-ми клас, 8-ми до 10-ти и 11 и 12 клас. Финалите са следващата седмица..

Г.Христов

Едни стреляха, други вкарваха
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини