От х:

Днес в x:

Боляровец преби сираче

Жител на хасковският квартал Болярово пребил 14 годишно момиче, което ударило шамар на 7 годишният му син. Разсърденият татко обаче посегнал с юмруци на тинейджърката и я вкарал за три дни в болница с травми в главата и ребрата. Днес сутринта девойчето е било изписано от хасковските хирургии.

Инцидентът за който Haskovo.net бе сезиран на редакционната си поща, се разиграл вечерта на 16-ти септември, петък. В хода на детска игра, девойката е шамаросала момченцето, според очевидци-не особено силно. Детето обаче потърсило закрила при баща си. Според боляровци, една от причините за необузданата агресия на родителя е че момичето е без баща. На 34 години той е починал при нещастен случай през лятото на 2009-та година. Според разследващите, в резултат на токов удар в банята си.

От хасковската агенция за закрила на детето разбраха от Haskovo.net за побоя. Хората на Зара Костадинова се самосезираха и разследваха случая. Изяснени са обстоятелствата по инцидента. Майката на момичето е консултирана за възможностите си да заведе частен съдебен иск срещу побойникът. С девойката пък ще работи психолог за преодоляване на емоционалната травма. От своя страна полицията е съставила предупредителен протокол на бияча. Какво следва за него от това, не става много ясно, понеже към днешна дата, хасковската полиция отрече въобще да е имало такъв случай.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини