От х:

Днес в x:

Девойки по бански опровергаха синоптиците

Оскъдно облечени сексапилни момичета опровергаха метеоролозите ,че днес времето в Димитровград ще бъде студено и сгорещиха кръвта на гостите на неделния пазар. 4 манекенки на агенция FH1 дефилираха по бански костюми, без да се притесняват от ветровитото време. То между другото се смили над тях и им спести проливния дъжд, излял се 10 км по-на юг, в Хасково.

Най-важното нещо в банските бяха шапката и шала. В първия тур, широката лятна капела имаше повече материал отколкото плажните бикини. Шалът на втория тур, освен оскъден, бе и прозрачен. Останалото бяха перфектни фигури и закачливи погледи. На 300 км от черноморието, зяпачите се почувстваха като на плажа. Дамите пък обсъждаха, че за първи път виждат толкова изящна походка от манекенки на високи токчета. Обикновено ходели като „спънати”.

Мероприятието бе част от традиционните изяви на димитровградският пазар. Сега идеята бе да се покаже лятната мода и артикулите които се предлагат на Битака. С тази цел демонстирраха и ученички от хасковската гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня”. Момичетата бяха повече от елеганти в спортните и официални тоалети, но аплодисментите останаха за димитровградчанките. Заради местния патриотизъм и пестенето на текстил в тоалетите. Все пак, криза е.

Г.Христов

Шапката бе най-важното нещо

Бъдещи членове на духовия оркестър
Награда и за музикантите
Манекенките от ПГЛП-Хасково
Хасковлийки също демонстрираха сексапил, макар и малко по-облечени

На пазара паднаха доста дрехи и задръжки

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини