От х:

Днес в x:

Венко Точевски напусна замкметското място, пак директор

Венко Точевски се връща в образованието

Венко Точевски вече не е замкмет на Хасково. Вчера е прекратил договорните си отношения с администрацията и от днес отново е директор в ОУ „Христо Смирненски“, потвърди самият той пред haskovo.net. Така, Точевски се връща на старото си работно място, откъдето преди година прие поста замкмет с ресори "Образование и социални дейности". Договорът му за замкмет е бил за по-дълъг период от време, но той предпочел да се върне в сферата на образованието. Досегашният директор на „Христо Смирненски“ Таня Павлова се връща на заместническото място в школото.

„Община Хасково му благодари за работата в администрацията и се разделя с най-добри чувства с него“ заявиха от пресслужбата на кметството. На този етап няма да се назначава човек на вакантното замкметско място. Официални заместници на Георги Иванов остават Кирил Керанов и Нели Станева.

„Кметът ми каза-ти си решаваш, и аз направих своя избор“, добави Точевски. По думите му, той свършил това за което е бил повикан- преминаването на детските градини на делегирани бюджети и печелене на европейски проекти. Един от тях е българо-гръцки проект за социални дейности на стойност 130 хил евро, който Хасково осъществява с община Комотини.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини