От х:

Днес в x:

Ангел Стоилов е новият директор на Архитектурата в Хасково

Дългогодишният шеф на Проектантска организация в Хасково Ангел Стоилов оглави Дирекиця „Архитектура, градоустройство,строителство и инвестиции“  в община Хасково. Той заема позицията на напусналия Драгомир Колев от днес.
Стоилов е строителен инженер с дългогодишен управленски опит. В Хасковска община също има навъртян солиден стаж, като началник ТСУ в местната администрация. Бил е и началник в столична РДНСК.

На управленското място в Хасково той идва от позицията на главен експерт по инфраструктурата в Министерството на отбраната.

Назначението му в Общинската администрация е след конкурс по Закона за държавния служител.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    АД
    А добро утро
    20 -11
    19:33, 15 мар 2018
    Най-после достойна позиция за компетентен човек. Да му мислят общинските служители, работещи на частно, като проектанти в работно време!
    • 7-
      7-мак от сряда
      10 -10
      21:06, 15 мар 2018
      Я се скриии нищо не знаеш за Стоилов от времетоq кdто работехме в проектанска, тормозеше ни до дупка и вземаше хонорарите...
  • 2
    7-
    7-мак от сряда
    17 -7
    20:20, 15 мар 2018
    Че той как работи, спомнете си, защо го изгони стария Кмет заради взимане на пари и заради това, че жена му Светла Стоилова вземаше всички поръчки за надзор. За 12 часа го изгони.. Е и в РДНСК София, кво стана пак заради пари.. и ги съди и пак не спечели. Той навсякъде съди , ама взе да не печели.....Боже опази не знам кой го сложи, но това е човек, който криволичи през 3-4 партии само да дойде на тоя пост. Тежко на Хасково- подкупи от него и главната архитектка ще се искат до припадане. Аз смятам, че това не е 2004, когато беше шеф в общината- ще му скроят шапка. Сега да се пазят общинските служители- много е отмъстителен, особенно конструкторите... И всеки да го гледа в очите иначе е вън от общинат. Но това не е за хубаво. той е първия дето казва- не , няма да стане, а не да помогне...
  • 3
    7-
    7-мак от сряда
    12 -6
    20:35, 15 мар 2018
    ОО боже, кой го сложи корумпиран и гаден, нагъл тип...до 3-4 месеца ще избухне пак скандал с тази дирекция... Бре, кмете не намерили, човек от цяло Хасково, първо бе онова мекере Драго Колев човек на там кви бяха 7 дни/ вие де/, сега този човек на БСП дето от няколко години се кълне на Герб... Намери си истинските кандидатуреи. Ето и от областа кандидатстваха читави хора що не ги назначи , а избра тази подлога...
  • 4
    Ли
    Лис
    7 -15
    22:26, 15 мар 2018
    Спрете се? Тролове! Стоов е качествен човек! Виж коментара
  • 5
    Ан
    антихейтър
    2 -3
    09:43, 16 мар 2018
    Потресаващи коментари! Помията ли е единственото ви съдържание? Без да познавате някого бълвате змии и гущери. Явно трябва и последните нормални хора да напуснат този град и да ви оставят на самоизяждане.
  • 6
    Xm
    xm
    6 -2
    09:58, 16 мар 2018
    ами може би, точно щото го познаваме добре и него и методите му на работа, затова така говорим
  • 7
    Аз
    Аз
    2 -3
    10:39, 16 мар 2018
    Ха да видим сега какво ще стане със парка над ДНА?
Последни новини