От х:

Днес в x:

25 °C

Кирилка Кирилова пое Инспекцията по труда в Хасково

Дългогодишният служител в Инспекцията по труда в Хасково Кирилка Кирилова е изпълняващ длъжността директор. Досегашният шеф Петър Андреев вече е навършил пенсионна възраст, а от 1 януари не е служител на Инспекцията, уточни Кирилова.

Тя допълни, че по закон може да изпълнява длъжността 6 месеца, докато се проведе конкурс за нов директор. Тя не смятала да се явявява на конкурса, когато такъв бъде обявен.

215 нарушения са констатирани от ИТ през януари, като 91 от тях са на изискванията за безопасен труд, а 124 – за трудово-правни отношения, извънреден труд и други нарушения.

Съставени са 7 акта, 215 са приложените принудителни мреки, предимно в стоителството, бензиностанции, тъгровски обекти.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ма
  мастикаджия
  16 -3
  14:31, 22 фев 2018
  Ей ,най сетне свестен човек на това място.Жалко че е за малко.Май човек на Иво Димов се точи за това място.
 • 2
  Хю
  Хюстън
  7 -4
  20:46, 22 фев 2018
  Подкрепям мастикаджията, неграмотниците и калинките от ГЕРБ готвят за този пост Кирчо Кирев , същия неграмотник който първия му работен ден на отговорен пост е когато става членна ГЕРБ ! Всичките кадри на обвиняемия гражданин Добрев са такива послушници без образование и експертиза! Добрев ще назначава малоумници и некадърници още малко, тъй като скоро ще му видят сметката! Бойко прибери си този ********* стига е назначавал себеподобни в Хасковска област!
 • 3
  Пр
  принцесата от Монако
  3 -1
  08:40, 23 фев 2018
  E,стига вече неграмотници, мастикаджии маймуняци и малоумни некадърници са правили коментари!Прости и без образование сте вие - личи си!Ясно е ,че толкова можете -злоба,злоба,злоба!И каква експертиза трябва - за вас е лекарска!

Хороскоп за 17.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Делата ви ще се развиват в неочаквана последователност, предвид промените, които предстоят. Колкото и да не сте обнадеждени, няма и да сте разочаровани. Довежданата придобивка ще събуди интереса ви към някого или нещо, който ще се задълбочи през следващите дни. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, особено към човека, който ви интересува.
17 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не приспивайте вниманието си за некоректни партньори, в състояние сте и можете да предотвратите задкулисната им игра. Личните ви дела ще потръгнат, на предстояща среща ще се изяснят съществуващи недоразумения и всичко ще бъде наред. Правилно подредени, приоритетните ви ангажименти ще ви донесат добри дивиденти.
17 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се чувствате в добро настроение и ще търсите начин да го споделите с любимите си хора. Споделяйки интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Наясно сте, че вътрешния ви глас е най-точния ориентир за нещата, които ви вълнуват и ще го следвате.
17 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Не се тревожете, ако не ви се удаде да решите въпроси, занимаващи ви не от вчера и днес. Очевидно е нужна подкрепа, и ако знаете от кого точно, не се колебайте да я потърсите. Не давайте воля на всичките си мисли, оставете част от тях за споделяне, но друг път. Обичани сте и това ви зарежда с енергия.
17 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате потенциал и възможности да се справите с предизвикателства, които ще се изправят пред вас. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Деловите представители ще получат оферта за печеливша сделка.
17 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Решени сте да се справите с всичко, но да осигурите независимостта си. Подобни вълнения не са рядкост при вас, за това без колебание ще отхвърлите ограниченията и ще заявите претенциите си за по-добро настояще и бъдеще. Силите ще ви стигнат и за други начинания, с които ще напътствате нечии действия. Да се чуди човек от къде толкова енергия и хъс.
17 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Влияете се от оценките на другите и на свой ред давате мнението си, без това да е нужно. Пазете се от конфликти, защото няма да ви донесат очакваните облекчения. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Но не го правете като благодеяние, уважавайте достойнството им.
17 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекалено високи са изискванията ви както към собствената ви, така и към чуждата работа. Това е чудесно, тъй като ви кара да изпипвате всеки елемент от работата си, но може да ви създаде неприятности с хората, с които работите. Подходете с такт и разбиране към доводите им, като същевременно се опитайте да ги накарате и те да разберат вашите.
17 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако позволите на излишната си енергия днес да ви повлияе, това може да бъде доста неприятно. Намерете начин да я изразходвате подобаващо, без това да нарушава добрите ви взаимоотношения с околните. Печелите симпатиите на някой, когото не сте виждали досега. Възможно е бързо да си допаднете взаимно и да откриете доста интересни неща.
17 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Съсредоточени сте, затова и работата ви ще е успешна. Полагате основите на нещо, на което ще се радвате за в бъдеще. От вас се изисква да сте отдадени на заниманията си. Близките ви очакват повече внимание и изглежда напълно го заслужават. Не възлагайте прекалено големи надежди на дадено събитие.
17 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Ще се радвате на взаимност и е възможно връзката ви отново да се поднови. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.
17 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Някои от вас ще имат срещи с хора, които не са виждали от дълго време или пък виждат за пръв път. При всички случаи ще намерите общи теми и ще се обвържете с взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.
17 окт 2019
Последни новини