От х:

Днес в x:

Кирилка Кирилова пое Инспекцията по труда в Хасково

Дългогодишният служител в Инспекцията по труда в Хасково Кирилка Кирилова е изпълняващ длъжността директор. Досегашният шеф Петър Андреев вече е навършил пенсионна възраст, а от 1 януари не е служител на Инспекцията, уточни Кирилова.

Тя допълни, че по закон може да изпълнява длъжността 6 месеца, докато се проведе конкурс за нов директор. Тя не смятала да се явявява на конкурса, когато такъв бъде обявен.

215 нарушения са констатирани от ИТ през януари, като 91 от тях са на изискванията за безопасен труд, а 124 – за трудово-правни отношения, извънреден труд и други нарушения.

Съставени са 7 акта, 215 са приложените принудителни мреки, предимно в стоителството, бензиностанции, тъгровски обекти.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    17 -3
    14:31, 22 фев 2018
    Ей ,най сетне свестен човек на това място.Жалко че е за малко.Май човек на Иво Димов се точи за това място.
  • 2
    Хю
    Хюстън
    8 -4
    20:46, 22 фев 2018
    Подкрепям мастикаджията, неграмотниците и калинките от ГЕРБ готвят за този пост Кирчо Кирев , същия неграмотник който първия му работен ден на отговорен пост е когато става членна ГЕРБ ! Всичките кадри на обвиняемия гражданин Добрев са такива послушници без образование и експертиза! Добрев ще назначава малоумници и некадърници още малко, тъй като скоро ще му видят сметката! Бойко прибери си този ********* стига е назначавал себеподобни в Хасковска област!
  • 3
    Пр
    принцесата от Монако
    3 -2
    08:40, 23 фев 2018
    E,стига вече неграмотници, мастикаджии маймуняци и малоумни некадърници са правили коментари!Прости и без образование сте вие - личи си!Ясно е ,че толкова можете -злоба,злоба,злоба!И каква експертиза трябва - за вас е лекарска!
Последни новини