От х:

Днес в x:

6 °C

Кирилка Кирилова пое Инспекцията по труда в Хасково

Дългогодишният служител в Инспекцията по труда в Хасково Кирилка Кирилова е изпълняващ длъжността директор. Досегашният шеф Петър Андреев вече е навършил пенсионна възраст, а от 1 януари не е служител на Инспекцията, уточни Кирилова.

Тя допълни, че по закон може да изпълнява длъжността 6 месеца, докато се проведе конкурс за нов директор. Тя не смятала да се явявява на конкурса, когато такъв бъде обявен.

215 нарушения са констатирани от ИТ през януари, като 91 от тях са на изискванията за безопасен труд, а 124 – за трудово-правни отношения, извънреден труд и други нарушения.

Съставени са 7 акта, 215 са приложените принудителни мреки, предимно в стоителството, бензиностанции, тъгровски обекти.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ма
  мастикаджия
  16 -3
  14:31, 22 фев 2018
  Ей ,най сетне свестен човек на това място.Жалко че е за малко.Май човек на Иво Димов се точи за това място.
 • 2
  Хю
  Хюстън
  7 -4
  20:46, 22 фев 2018
  Подкрепям мастикаджията, неграмотниците и калинките от ГЕРБ готвят за този пост Кирчо Кирев , същия неграмотник който първия му работен ден на отговорен пост е когато става членна ГЕРБ ! Всичките кадри на обвиняемия гражданин Добрев са такива послушници без образование и експертиза! Добрев ще назначава малоумници и некадърници още малко, тъй като скоро ще му видят сметката! Бойко прибери си този ********* стига е назначавал себеподобни в Хасковска област!
 • 3
  Пр
  принцесата от Монако
  3 -1
  08:40, 23 фев 2018
  E,стига вече неграмотници, мастикаджии маймуняци и малоумни некадърници са правили коментари!Прости и без образование сте вие - личи си!Ясно е ,че толкова можете -злоба,злоба,злоба!И каква експертиза трябва - за вас е лекарска!

Хороскоп за 27.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
27 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
27 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
27 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
27 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
27 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
27 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
27 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
27 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
27 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
27 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
27 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
27 фев 2020
Последни новини