От х:

Днес в x:

Сестра на Джако пише за смъртта му в новата си книга

Латоя Джексън пише в новата си книга "Да започнеш отначало", че първата мисъл, минала през ума й, когато научила за смъртта на брат си Майкъл, е кой го е убил, съобщи Асошиейтед прес.

Книгата излиза в продажба следващата седмица, две години следсмъртта на Краля на попа от свръх доза седативи. Д-р Конрад Мъри не се призна за виновен в непредумишлено убийство и процесът е насрочен за септември.

Латоя Джексън пише, че брат й често е казвал, че ще бъде убит заради богатството си и музикалния си каталог. Тя е научила много за състоянието на Майкъл преди смъртта му от дъщеря му Парис. Тя йказала, че той непрекъснато плачел. След смъртта на Майкъл, Латоя претърсила спалнята му и установила, че тя била "разпердушинена", мебелите били обърнати и наоколо били разпръснати вещите му.

Сред тях Латоя намерила бележки, които смята че са били написани от Майкъл. Те показват, че той има нужда от помощта на баща им Джоузеф, за да "изхвърли тези хора от живота си", както и че "се е съгласил само на 10 концерта".

Когато почина на 25 юни 2009 г., Майкъл Джексън имаше договор за серия от 50 концерта в Лондон. Първоначално бяха обявени само 10, но билетите бяха продадени само за час и затова бяха добавени още 40 спектакъла.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини