От х:

Днес в x:

Блудството в Орфей: 50/50 между измислица и факти

Резултатите от проверката на отдел "Закрила на детето" са противоречиви

Информацията и показанията са противоречиви. Така лаконично коментираха от отдел закрила на детето сигналът с блудство над 13 годишно момиче в хасковският квартал Орфей. По данни на полицията, в неделя 35 годишен мъж е извършил блудствени действия с непълнолетна която е била сама в съседният апартамент. След два часа случаят щял да се повтори, но завърналата се майка се обадила на полицията.

„След разговор с момичето, получихме история с доста противоречия. Девойката е предадена на психолог. Тя има и проблеми отпреди, които все още не знаем дали имат връзка с инцидента. Не можем да кажем със сигурност дали нещо се е случило наистина. Това е работа на полицията“ резюмира шефката на отдел „Закрила на детето“ Зара Костадинова. Тя се извини, че не може да даде повече информация, понеже става дума за непълнолетна.

По данни на Haskovo.net обаче, съмненията за истинността за историята с блудството са повече от сериозни. Семейството е без баща, живее изключително скромно. Момичето е ученичка, но заради бронхиална астма е пропуснало цели два класа в училище. Сега вместо в 7-ми е в 5-ти клас. В последните години е необщителна и страни от хората, като контактува само с майка си. В подобна ситуация, целият свят се възприема като заплаха и всеки контакт може да се преекспонира като агресия, коментират професионални психолози.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини