От х:

Днес в x:

Шофьорка от Големанци не видя „стоп“ и се заби в джип

Пропуснатия стоп заради който се сблъскаха опел и Хюндай

Шофьорка от хасковското село Големанци, не видя знак „Стоп“ на кръстовище и се заби под прав ъгъл в пресичащ джип. Катастрофата стана на „известното“ кръстовище на улиците „Мадара“ и „Георги Бенковски“. „Тука се удрят през ден“ обясниха местни събрали се да гледат сеир.

Шофьорката от Големан/С/и, която категорично отказа да си каже името, се спускала със своята Вектра по Георги Бенковски. Не знаела че пътят и не бил с предимство, не видяла знака и съответно не спряла. Тъкмо влизала в кръстовището, когато „зърнала“ огромния Хюндай „Санта Фе“, който си се движел по пътя с предимство. Без никакъв опит за реакция, Вектрата се забила в предната дясна врата на джипа. Въпреки плътният удар, корейската кола пострадала минимално-вратата само леко се огънала.

Не такъв късмет имаше Опелът. Цялата му предница бе разбита. Неизвестен придружител на дамата от Големанци се опитваше да закрепи на ръка падналата броня. И той не искаше да си казва името и непрекъснато мрънкаше на пристигналите полицаи, че не щял да се появява във вестниците.

И аз не щях да ме удрят, сви рамене потърпевшата водачка на Хюндая Ани Георгиева, на 39 години. Тъкмо се връщала от ветеринар където водила болното си куче. Дългокосместият любимецът изнемогваше от нерви и жега на задната седалка.

Пробите за алкохол и на двете водачки бяха отрицателни.

Г.Христов

Шофьорката от Големанси и нейния придружител който се опитва да закрепи падналата броня
...без особен успех
Двойката от големанци не пожела да се представи
Потърпевшата Ани Георгиева нямаше нищо против да бъде снимана
Повече се притесняваше за болния си домашен любимец
Хюндая пострада съвсем леко
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини