От х:

Днес в x:

„Виолена“ завоюва 7 медала в Държавното първенство

С 11 медала се завърнаха състезателите на клуб по аеробика „Виолена“ от Държавното първенство и Международен турнир в Боровец.

3 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала спечелиха възпитаниците на треньорката Теменуга Илиева в Държавното първенство. Със златни медали се окичиха смесената двойка при 12-14 годишните Тихомир Баротев и Димана Николова, смесената двойка Деметра Лачева и Дейвид Касъмов, и индивидуално момчета Дейвид Касъмов при 9-11год. Второ място спечелиха Деметра Лачева при 9-11год., Тихомир Баротев при 12-14год. С бронзови медали се върна групата на „Виолена“ при 12-14години, а също и Ангел Казаков индивидуално момчета и смесената двойка Ангел Казаков и Живка Димитрова.

Всички състезатели са включени в разширения Национален отбор на България за Международния турнир. Много овации и поздравления за съчетанията и изпълнението са получили Тихомир Баротев при индивидуално момчета 12-14год. и смесената двойка, заедно с Димана Николова, където спечелиха съответно сребърен и бронзов медал. С бронз от международния турнир са и смесената двойка Деметра Лачева и Дейвид Касъмов. Специалисти и треньори прогнозират изключително бъдеще за Тихомир Баротев и смесената им двойка с Димана Николова.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини