От х:

Днес в x:

Нова мода: Синя зона менте

Инкасатор констатирал фалшивия стикер

От два дни синята зона се фалшифицира, алармират от общинското предприятие „Паркинги и гаражи“. В обръщение са пуснати фалшиви годишни стикери с номинал 360 лв. По думите на служители от паркинги и гаражи, много инкасатори са виждали съмнителни пропуски за синя зона, но от два дни е доказано че такива съществуват.

БМВ с хасковска регистрация бе закопчано със скоби на улица „Витоша“ след като инкасатор констатирал че колата има фалшив годишен стикер. „Опитното око го разпознава само с поглед“ констатира шефът на „Паркинги и Гаражи“ Янко Манолов. Хартията е много по дебела, горният край на талона вече започнал сам да се отлепя от предното стъкло. Оригиналните стикери са от фолио и веднъж прилепени, не могат да се махат без да се наруши целостта им.

За да потвърдят съмненията си Манолов и шефът на „Паяка“ Недялко Генев извадили списъците с продадените годишни стикери. Срещу номер 015 е записан автомобил Пежо Партнер и съвсем друг собственик.

Със случая се е заела икономическа полиция, която е прибрала съмнителния автомобил. По неофициална информация, колата принадлежала на „познат“ на полицията хасковлия.

След като за втори пореден ден са откривани фалшиви стикери, на инкасаторите и общинска полиция е вменено да проверяват всеки, особено годишен, пропуск за синя зона.

Г.Христов

Стикерът прилича на истинская само на пръв поглед
Срещу номера 015 е записан автомобил Пежо Партнерс на друг собственик
Колата бе закопчана в очакване на икономическа полиция
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини