От х:

Днес в x:

Събират подписи за нов мандат на кмета Иванов

Лидерът на хасковската структура на ВМРО НИЕ и инициатор на подписката Николай Кючуков

Инциативен комитет е започнал да събира подписи за издигане на кандидатурата на кмета Георги Иванов за нов мандат, научи Haskovo.net. Според източниците ни сред инициаторите са лидерът на ВМРО НИЕ Николай Кючуков и шефът на новата група ЕПОС в ОбС и еколог Емил Георгиев.

Пред Haskovo.net Кючуков призна с половин уста, че „наистина има такава идея, но тя е в начален етап“. По наша информация обаче в подписката вече има положени парафи, т.е. тя е в ход. Николай Кючуков каза още, че дори не са разговаряли с кмета Иванов, който пък преди доста време обяви, че няма намерение да се кандидатира за четвърти мандат.

Емил Георгиев бе още по-предпазлив в думите си. Само бил чул за подписката, не знаел подробности, въпреки, че според нашите източници именно той е човекът, който е събирал подписи под инициативата..

„Не зная за такава подписка. Приятно съм изненадан обаче. Това показва, че имам не само врагове, но и подръжници“, коментира за Haskovo.net Георги Иванов . Попитан дали би променил решението си да не се кандидатира на местните избори наесен, кметът отговори, че би искал първо да се запознае с аргументите на въпросния инициативен комитет, както и кои хора влизат в него. „Винаги е възможна промяна в становищата, виждате че нещата са динамични“, укончиво отговори Георги Иванов.

Тодор Кръшков

Екологът Емил Георгиев също е сред инициаторите, макар да го отрича, засега
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини