От х:

Днес в x:

Танцьорите Павлина и Николай:В Турция звездите са богове

Дългите крака на Азра и танцовите умения на Николай донесоха първото място

Организацията на турският „Денсинг старс“ бе значително по-слаба от българският и еквивалент. Това заявиха хасковлиите Павлина Вълчева и Николай Манолов. Преди дни, Николай заедно с бившата мис Свят от Турция Азра Акън, спечелиха по безапелационен начин турското шоу, като размазаха интернационална конкуренция от професионални танцьори и местни звезди.

Павлина и Николай могат да направят сравнението защото участваха във второто издание на българският Денсинг Старс. Павлина заедно с Годжи стигнаха финала и се класираха 3-ти.. „Там продуцент бе Слави Трифонов и е абсурд да няма стриктна програма“ коментира танцьорката. Комшиите обаче били „яваш, яваш“ /бавно, бавно/ и правели всичко в последния момент, не скри изненадата си популярната двойка, основателка на хасковския клуб „Гранд“. Лошата организация била още по-изненадваща заради участието на куп супер звезди, които иначе били придружавани от цял екип имиджмейкъри и агенти.

Турските звезди били доста трудни за комуникация. Те били безкрайно изненадани че нашенци не ги познавали. Били свикнали на коленопреклонно обожание. За хората в Турция те са богове, свидетелстват хасковлии. Поради тази причина, звездите не приемали съвети за външния си вид. Накрая обаче слушали и изпълнявали изискванията на хасковлии за това как да изглеждат. Показателен бил проблема с косата на Азра. След дълги кандърми, тя приела да прибере косите си за някои танци, от чисто практически съображения. Иначе поддържала имиджа на нимфа с разпуснати коси. Азра се привързала много към хасковлии и обещала да им дойде на гости.

Не косата обаче бил главния проблем на Николай по пътя към финала. А краката и. „В нашия спорт, колкото по-дълги крака, толкова по трудно. А тя има мноого дълги крака...“ Въодушевения изказ на Манолов бе прекъснат от предупредителен поглед на партньорката му и в живота Павлина. По време на цялото шоу, тя била неотлъчно до тях. Да помага за хореографията.

Като награда за първото място, хасковлии получили позлатени с 24 каратово злато статуетки. Заплащането за 14 седмичното шоу било добро, дипломатично добавиха те. И осветлиха как са били селектирани за шоуто. Турция се обърнала към БТВ които държали правата за българският вариант за шоуто. Оттам изпратили СВ-та и видео материали на всички участници. Председателите на турското жури, шампионите на Англия за професионалисти Дарен Бенет и Лилия Купилова, обаче категорично посочили хасковската двойка.

Г.Христов

Победителите в танц от финала
В Истанбул
Вече в Хасково пред трофейната витрина на "Гранд"
Статуетките от 24 каратово злято
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини