От х:

Днес в x:

След 11 години Хасково отново домакинства Открит национален турнир по спортни танци

    След  11 години прекъсване Хасково отново домакинства  Открит национален турнир по спортни танци „Гранд купа Хасково 2016”.

    Тази сутрин надпреварата, в която участват най-силните клубове от България и шампионски двойки започна със състезанието „Изгряващи звезди”. То бе за танцьорите от най-нисък танцов клас. Откритият национален турнир по възраст и клас, в който ще се трупат точки за повишаване на състезателен клас, стартира с повече от час закъснение от обявеното начало в 13 часа, но пък за сметка на това препълни зала”Дружба”.

    Съдийската колегия е от 13 души, сред които шампиони на България по спортни танци и треньори на шампионски двойки.

    Тази вечер от 19 часа е надпреварата Гранд Купа Хасково 2016, за която състезанието ще е в 6 възрастови категории. Турнирът е под патронажа на кмета на Хасково Добри Беливанов. В него клуб „Гранд” от града домакин участва с пет състезателни двойки, сред които и шампионите на България при младежите до 18 години  Мирослава Дойчева и Любослав Стоев.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Км
      КМЕТЕ КМЕТЕ
      6 -1
      18:03, 12 юни 2016
      Полицията (Общинска) защо им плащаш заплати,като немогат да хванат,кой изкривява и чупи стълбовете за Осветление на Центъра на Хасково-Срам кмете-Срам за Кметство ни и общината!!!(Отново има криви стълбове)
      • Км
        КМЕТЕ КМЕТЕ
        9 -1
        18:09, 12 юни 2016
        Камбанарията на Ямача и тя заключена--идват туристи и немогат да се качат и да разгледат Хасково от там.и какво правим по този въпрос--нищо!!!
    Последни новини