От х:

Днес в x:

Клас "Международен" за Стоев и Дойчева

снимки: Фейсбук

Годините усилия в залата и на танцовите престижни подиуми донесоха закономерно нова висота за двойката Любослав Стоев и Мирослава Дойчева.

Най-добрата двойка „Гранд“ върви напред след като на последното си състезание в по-ниския клас "А" се окичи със среброто, и то два пъти. Двата комплекта сребърни медали танцовият тандем завоюва в Стара Загора, където Стоев-дойчева завршиха на 2-ро място както в надпреварата за Купа България при младежите, така и в Открития турнир за клас „А“.

Достойно представяне отбелязват ръководителите на „Гранд“ в своята Фейсбук страница и за другите си участници. Мартин Кючуков и Йоана Петрова завършиха на 5-то място в клас 15В и се класираха в полуфинала на Купа България при юношите ,където завършиха давети.

С медали от турнира в соло категориите от Стара Загора в хасково се върнаха и Дияна Янева и Калина Георгиева, които се качиха на стълбичката както в своята категория ,така и при дебюта си в по-високата възраст.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Zr
    zritel
    6 0
    22:13, 18 ное 2014
    madamite sa edin pat :)
    • Ня
      Няма спор
      0 0
      10:38, 20 ное 2014
      Няма две мнения :)
  • 2
    Us
    User
    0 0
    14:12, 20 ное 2014
    Такова животно ..снимки Файсбук.. Няма ? Защо тези който са снимани от Хасково.нет са с воден знак, тези който са снимани младежите по-горе са .. снимки файсбук? нещо не се вързва Манолова
  • 3
    Пи
    Писна ми
    1 0
    15:53, 21 ное 2014
    Пише се "тези които" или "този който".
Последни новини