От х:

Днес в x:

Бус се заби в дърво за да избегне катастрофа

Бусът, дървото и широката усмивка на оттървал се пътник

Микробус „Мерцедес“ управляван от 50 годишният Мюмюн Реджеб се заби в дърво непосредствено до 3-та поликлиника след като му отказаха спирачките, а возилото му полетя към тежка катастрофа. Тя се очертавала пред слисаните минувачи заради върволицата автомобили изкачващи се в насрещното, по задръстената от паркирали коли улица „Георги Кирков“.

Бусът се спускал от кръстовището на Дунав с Раковски надолу. В района на НОИ, водачът забелязал три коли идващи право срещу него. Автомобилите били в лентата на буса, защото тяхното платно били заето от паркирали до 2-ра и 3-та поликлиника автомобили. „Пробвах да спра и да им дам път. Ама спирачките отказаха“ разказа ошашавения Реджеб и пътуващ с него мъж който отказа да си каже името. Реджеб обаче съобразил да завърти волана наляво и да убие инерцията на тежката кола в масивно дърво непосредствено до ДКЦ-то. Както се оказало-най правилното решение. По нагоре и надолу по тротоара вървели хора, а в другата посока, отдясно, също било пълно с паркирани автомобили.

Реджеб не е употребил алкохол, показа теста с дрегер. Мъжът е познат като майстор на атракциони. По панаирите сглобява виенски колела.

Г.Христов

Предницата на водилото е смачката здраво
Мюмюн Реджеб обяснява инцидента на полицията. Тестът показа че не е пил алкохол
Паркиралите автомобили до болниците са предпоставка за чести ПТП-та
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини