От х:

Днес в x:

Класика: 1.8 промила в 8 заранта. Преглед на регионалния печат

Класика: 1.8 промила в 8 заранта, пише в заглавие над главата „Новинар юг”. Закусилият с ракия шофьор бил от Каспичан. Вчера сутринта той изскочил с форда си от пресечка на булевард и отнесъл движещата се с предимство димитровградчанка с опел. Пийналият хукнал да бяга, но само след няколко метра бил сгащен от намиращи се наблизо полицаи. Под седалката му ченгетата намерили бутилка от безалкохолно, пълна до половината с домашна ракия.

Вечерното – хит в региона, друг акцент от първа страница. 6 паралелки за възрастни били разкрити тази година, лани били наполовина.

Целодневните първолаци ще плащат половин обяд, анонс със снимка от първа страница. Примерът е от хасковското училище „Иван Рилски”, където пресметнали, че отпуснатите пари ще стигнат за заплати на възпитателите плюс половината от двата лева за обяд на първолаците. Решението – двата лева да се делят между школото и родителите.

Гражданската отговорност с 20% по-скъпа от догодина, водещо на 2 страница.

Депеша до Бойко за кризата в димитровградския ГЕРБ, пише още на страницата. Протокол от тайна сбирка, на която активисти скачат срещу областния си шеф Иван Петров, е пратен до премиера.    

Епизод 7 от съдебната сага срещу кмета – на 30 ноември, пише още в броя. Вчерашното заседание бе отложено за нова експертиза. Става дума за процеса за умишлена безстопанственост по случая с БИЛЛА.

Станко Дорев сменя 200 велосипеда за 50 г., заглавие на материал от 7 страница. Описваният хасковлия е на 67 години, вече пенсионер, и се отдал напълно на своята страст – колелата.

Поръчаха Менделсон в 10.10 ч. на  10.10.2010-а, пише в акцент на 12 страница. Единайсет двойки се записали за бракосъчетание на датата с повтарящите се десетки в Хасково.

„Хасковска Марица” тази сутрин липсваше в повечето вестникарски павилиони в града. Причината все още не е ясна.

Тодор Кръшков                                   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини