От х:

Днес в x:

Двама хасковлии сбъдват мечти в новото тв шоу Bailando

Роси Караджова с телевизионния водещ Христо Калоферов

Росица Караджова и Стефан Симеонов преследват мечти в най-новото телевизионно шоу Bailando. Двамата хасковлии дебютираха на сцената на предаването снощи. 18-годишната ученичка танцува с водещия на късните новини на Нова ТВ Христо Калоферов. Красивото момиче е с увреден слух. Загубила е баща си преди няколко години, майка й и сестра й също не чуват.

Това обаче не я сломява и тя е решена да сбъдне мечтата си да учи актьорско майсторство. От осем години танцува в училището за хора с увреден слух в Хасково.

След изпълението си танцуващата двойка получи високи оценки от журито. Емблематичната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева и актрисата Татяна Лолова вдигнаха "8", певецът Васил Найденов им постави "7".

Вие сте водещ, а в този танц водеше Росица, обърна се безкомпромисната Робева към Христо Калоферов. Моята партньорка е денс машина, отговори журналистът от Нова ТВ.

Гордея се с това, че усещам ритъма на музиката и танцувам наравно с чуващите хора, споделя на сайта на предаването Росица Караджова. Красивата ученичка е избрана за Мис Тишина България 2010.

След дебюта си на сцената на Bailando Стефан Симеонов не получи комплиментите от Нешка Робева. Останалите двама членове от журито бяха впечатлени от изпълението на двамата танцьори, но треньорката  нарече рапъра "дърво".

Стефан се бори за мечтата на 19-годишната Евгения Терзиева. Чаровното миньонче от Смолян танцува, за да помогне на сестра си, която се нуждае от пластична операция на лицето след нелеп инцидент.

Haskovo.net

Стефан Симеонов (отляво) и Евгения Терзиева
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини