От х:

Днес в x:

"Време за шоу" в центъра на Димитровград

Централният площад пред общината трудно побираше желаещите да видят програмата за рождения ден на Димитровград тази вечер. Близо два часа танцьорите на балетна школа "Галаксико" забавляваха официалните гости и публиката с танци, емоции и много музика и ритъм. Възпитаниците на Тихомир Митев за пореден път доказаха, че заслужено печелят много награди на национални и световни конкурси. След края на спектакъла танцьорите от "Галаксико" получиха цветя от министърът на културата Вежди Рашидов, от депутатите от ГЕРБ и от общината.

"Радвам се, че Димитровград има много приятели" с тези думи се обърна към димитровградчани и гости кметът Стефан Димитров в традиционния си поздрав за празника на града. Министърът на културата още веднъж и от тази сцена подчерта, че се чувства Димитровградчанин и винаги ще се връща тук. Сред официалните гости на сцената бе и президентът на България от началото на демокрацията Жельо Желев. Поздрави към димитровградчани отправиха и депутатите от ГЕРБ, като и представители на местната власт. Тържествената част на празника приключи със заря в небето. 

Официалните гости на празника на Димитровград
Димитровград има много приятели, каза в словото си димитровградския кмет
Вежди Рашидов обеща да се връща в Димитровград

Малки и големи се разваха на Анелия и Краси Радков, които бяха специалните гости в програмата за празника на Димитровград.

Най- нетърпеливи бяха феновете на Анелия, която бе гвоздея в програмата за празника на Димитровград

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини