От х:

Днес в x:

Красен Ангелов взима стадион „Хасково” за 5 години

Хасково 2: Ангелов е втория отляво надясно на горния ред

Градският стадион „Хасково” да бъде отдаден за безвъзмедно ползване за 5 години на сдружение с нестопанска цел „Футболен клуб Хасково 2”. Това предлага в докладна записка кметът на община Хасково Георги Иванов. Предложението ще бъде гласувано идния петък на общинска сесия. „Хасково 2” е представен от Митко Ламбов, но отбора е известен покрай играещия си треньор, спонсор и лидер Красен Ангелов, известен сред футболната общественост със звучния прякор Слона. Сред нефутболната общественост Ангелов е известен като бос на автобусната фирма „Сърнела”.

Условието по безвъзмездното предоставяне е Слона и Ламбов да плащат заплатите на 4-та служители по поддръжката, да оправят и при нужда подменят тревното покритие и да покривяат всички разходи по експлоатацията на това съоръжение. От своя страна общината ще си плаща консумативните разходи на ток и вода.

Месечно, всички разходи по поддръжката на съоръжението струват на хасковския данъкоплатец по 3200 лв, е видно от отчета на „Екопрогрес”. Разпределянето на тези разходи ще облекчи общинския бюджет в условията на криза, мотивира предложението си кмета Георги Иванов.

Г.Христов

Ангелов като футболист
И съдружникът му Димитър Ламбов
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини