От х:

Днес в x:

Хасковлии: Мърша от стадиона усмърдява Ямача

Изображение 1 от 2

    Миризма от мърша се носи из Ямача, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Вонята идва откъм стадиона, но нищо не се вижда, обясни Стоянка Иванова. Тя уточни, че от няколко дни насам, разхождайки бебето си из алеите, се натъква на миризмата. Според нея вонята идва от животински трупове, разлагащи се в пространството между двете огради на стадиона.

    Шефът на общинско предприятие „Екопрогрес” Щерю Янев обясни, че имат сигнал за миризмата и още вчера служители огледали района, но не открили нищо. Янев обеща да направят повторна проверка на терена, за да установят откъде идва вонята.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Зр
      зрител
      35 -7
      18:01, 4 май 2017
      Как да няма мърша като от общината изтровиха кучетата,навсякъде има умрели кучета.Тровят ги за да не отворят приюта,преди повече от 2 месеца казаха че до дни ще бъде отворен,вчера минах от там жив човек не се виждаше замразено е.Всеки ден ни лъжат за нещо.
      • Ми
        Мисля си
        7 -1
        12:25, 5 май 2017
        Има една мърша в Общината.Може да е от там.
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      14 -2
      19:53, 4 май 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Ек
      Еко-прогрес
      9 0
      13:06, 5 май 2017
      Точно откъдето идва миризмата се има около 8 /осем/кучета които живеят под трибуните на ставдиона и ходят по терена... Отстрани на помощните футболни игрища където тренират малките футболисти вечер-след 19 часа е зона за "свободно" пускане на кучета-отново по терените-този път от собственниците им.
      Ако има отговорни-да се самосезират
    Последни новини