От х:

Днес в x:

Деветокласничка от ГПЧЕ с "Нещо ново" по Фолклор ТВ

Десетокласничката от хасковската ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров” Петя Кенанска засне три клипа с екип на телевизията на Николина Чакърдъкова и оркестър ,,Авлигите”. На фона на възрожденска къща в ресторант „Старият конак” беше снимана хумористичната песен „Нова мода”. Местен бизнесмен  предостави частния си дом за заснемането на другите две песни: „На Хасковски панаир” и „Снощи се Добра похвали”.

На снимките, които бяха на 8 август, присъства известният фотограф Жоро Колев, който направи фото сесия на Петя. Младата певица е откритие на ръководителя на оркестър „Авлигите” - Стайко Златев. В старозагорското им студио бяха записани авторските песни от първия й албум „Златен извор от Тракия”. Петя залага не само на таланта си, но и на оригиналните съдържателни текстове и неповторимите музикални мотиви – дело на авторката Гинка Петева.

„Прослушах целия албум и съм приятно изненадана” - каза в телефонен разговор Николина Чакърдъкова. Клиповете ще бъдат включени в рубриката „Нещо ново” по Фолклор ТВ.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини