От х:

Днес в x:

Петя Кенанска търси гласовити деца за нова етногрупа

През летния сезон наред с участията и записите в студио, тракийската певица Петя Кенанска работи с екипа си по нов проект. Той включва създаването на авторски песни със съвременни аранжименти за новосформиращата се вокална етногрупа „Кенана”. В нея Петя има ново амплоа - корепетитор и асистент на художествения ръководител Дани Петрова.

Всяко талантливо дете над 5 години ще има възможност да покаже музикалните си способности с песен по свое желание на кастингите в ДНА на 23 и 24.09 от 10 до 17 ч. Одобрените деца ще бъдат обучавани на вокално майсторство от педагози с опит. Предвиждат се както индивидуални, така и групови занимания по забавни съвременни методи. Разнообразният репертоар освен автентични и авторски народни песни, включва също етно-ембиент, поп песни с етномотиви в стил, подобен на този, в който творят Нина Николина, ВенЗи, Ангел и Мойсей.

След нужната подготовка за всяко желаещо дете предстоят записи в звукозаписно студио, клипове, изяви в страната и чужбина, проекти с известни композитори, изпълнители и продуценти.

Кастинги:
В ДНА на 23 и 24.09 от 10 до 17 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини