От х:

Днес в x:

Изложба за Ирина в "Лицо"

Васил Делчев (отдясно) е сред инициаторите на изложбата

"Писма до Ирина". Това е мотото на изложбата, с която близки приятели на изпадналата в будна кома ученичка от гимназията по автотраспорт в Хасково, се надяват да съберат средства за лечението й. Експозицията на младите художници е подредена в галерия "Лицо" и ще бъде открита утре вечер от 18.30 часа. В благотворителната инициатива със свои творби участват Румен Райков, Вълчо Жеков, Васил Делчев, Стефан Минчев, Михаил Попов, Петя Гочева и Петя Димитрова .

Ако всички картини бъдат закупени, ще се събрат около 3 000 лева. Това е сумата, необходима за лечение и рехабилитация само за един месец, сподели Васил Делчев. Изложбата ще остане в галерията седмица и ще бъде отворена от 10.00 до 17.00 часа. В залата ще бъде оставена и кутия, в която могат да се оставят дарения.

Ирина Мишонова продължава да е в будна кома. От вторник е настанена в болница Токуда.Майка й Татяна Мишонова обясни, че възстановяването може да продължи година или две, а клинична пътека за будна кома няма.

Ирина Мишонова катастрофира на 4 май между селата Клокотница и Горски извор. Тя бе приета в хасковската болница в контактно състояние, с диагноза счупен крак и фрактура на таза. На следващия ден обаче състоянието й рязко се влошава и тя изпада в кома.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини