От х:

Днес в x:

Зам. кметът Керанов помага на сайт

Ученически информационен сайт ще списват от клуб "Млад репортер". Това стана ясно на среща на предствители на общинската администрация с медийния клуб и членове на Младежкия парламент. Зам.кметът Кирил Керанов обеща да помогне за намирането на средства за изработка на сайта. Младите репортери издаваха "Младежки вестник", финансирани по проект, който приключи. Вашата медия залага на позитивната информация и заслужава да получи подкрепа, каза пред младежите зам.кметът.

На въпрос на ученик от Професионалната гимназия по лека промишленост дали могат да се поставят пътни знаци и пешеходна пътека пред училището им, Керанов посъветва да напишат молба до кмета Георги Иванов.

Може ли общината да помогне за ремонтиране на физкултурните салони в общината, попитаха още младежите. Кметството осигурява средства за това, но не може да финасира всички училище наведнъж. Но ремонът може да се извърши и по проект, коментираха от администрацията.

Дискутирано бе и как младите хора да бъдат насърчавани, за да се връщат Хасково, когато завършат висшето си образование.

В срещата участие взеха заместник-председателят на Общинския съвет Таня Стойнова, общинският съветник Иван Иванов и ръководителката на клуб "Млад Репортер" Даниела Стоянова.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини