От х:

Днес в x:

Деца надбягват полицаи при нощна акция

Мнозинството непълнолетни бяха 16 годишни

Момче и момиче избягаха на харманлийската полиция при среднощна акция по проверка на заведенията в града. Група ученици потеглили към полунощ към местния бар Кристал когато видели униформените, готови да нахлуят в бара. Децата си плюли на петите, след тях хукнали блюстителите на закона. Успели да настигнат 3-ма, но момче и момиче се измъкнали.

Хайката на харманлийската полиция бе за непълнолетни лица и такива без лични документи из местните питейни заведения. 14 деца бяха прибрани от 5 бара, още 7 лица бяха отведени в участъка без лични документи. Сред непълнолетните е и момиче от харманлийското село Рогозиново. От полицайското управление тя многократно звъня на родителите си да дойдат да я приберат, но никой не вдигна телефона. Наложи се полицайска патрулка да я откара до дома в селото. Девойката бе заловена в компания на роми със съмнителна репутация в града. Те са подозирани в сводничество и склоняване към проситтуция.

Полицаи проверяват посетителите на дискотеките
Заловените проститутки

Жриците на любовта бе неочаквания „улов” за полицаите. 14 проститутки бяха закопчани при акцията. Една от тях бе рускиня. Всички те бяха освободени, след като подписаха документ, че са уведомени че нарушават закона. ПРи следващото им задържане, ще бъдат глобени…за неизпълнение на полицайско разпореждане.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини