От х:

Днес в x:

Али с 1.37 промила кръстосва с форд Хасково в 10 сутринта

Али Мустафа духа в новия дрегер

43-годишният Али Али Мустафа от село Бубино, Ивайловградско, бе спипан да шофира в 10 сутринта с 1.37 промила алкохол в кръвта на кръстовището на Лебеда. Това стана при рутинно тестване на новия алкохолен дрегер, с който е оборудвана хасковската полиция. За да демонстрират качествата му пред събралите се репортери, полицаите отбиха за проверка "Форд Орион" с хасковска регистрация.

Стреснатият шофьор стриктно изпълни указанията на ченгетата, които се втрещиха като, видяха показанието. Това са поне три ракии, спонтанно възкликна проверяващият полицай. Това извади от вцепенението Али, който промълви „Не бе, пих една бира сутринта“. На въпроса, защо сутринта е пил и въпреки това е седнал зад волана, Али промълви: „Наложи се“.

Водачът попада под ударите на наказателния кодекс, след като показанието му за алкохол е над 1.2 промила. Самото наказание ще бъде определено от съда. Със сигурнос този се сбогува с много точки и книжка за поне 6 месеца, предположи пресаташето на полицията Нина Николова. Минути след проверката, Али бе качен в полицейската патрулка и бе отведен в арестта.

Повече подробности за новия дрегер, както и за въведените от днес тестове за употреба на наркотици от водачите на МПС очаквайте в нашия видеорепортаж. Вижте тук. 

Георги Христов

Али поема към ареста с полицайската патрулка
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини