От х:

Днес в x:

Харманлиец заровил живо момиче в гроб. Семеен приятел на Живкови управлява митницата. Преглед на печата

Проститутка обира грабител, пише в заглавие над главата „Новинар юг”. 36-годишният Младен Иванов, който наби и ограби мъж в центъра на Хасково преди няколко дни, на свой ред станал жертва на секструженичката Елена. Тя го издебнала, докато спял пиян в порутена барака в Кенана и свила 90 лева, които грабителят отмъкнал при акцията си по-рано. Съдът го оставил зад решетките вчера.

Европа ни дърпа лекарите, водещо заглавие от първа страница в „Новинар юг”. Мизерните заплати, на това отгоре закъсняващи, са причина все повече медици да откликват на предложенията за работа в Европа. Гарантираното месечно възнаграждение там било 3800 евро, допълва изданието.

Наистина не е необходимо да смяташ като Архимед, за да оцениш разликата.

След Енчев и издателят му с наградата „Паскалев”, пише още изданието. Според вестника тазгодишният носител на наградата на община Хасково ще е Тендафил Василев – издател на предишния лауреат Иван Енчев. Самият Енчев пък е в журито.   

Пълна смехория.

150 гимназисти без 2 стипендии заради МХЗ. МХЗ е министерството на земеделието и храните. Учениците  са от гимназията по дървообработване.

Харманлиец заровил живо момиче в гроб, пише на криминалната страница. 25-годишният Георги Русев от Харманли застава пред пловдивския съд по обвинение в садистично убийство. Той наръгал с нож Ина Кичукова от град Стамболийски и я заровил още жива край река Марица.

Семеен приятел на Жени Живкова управлява Митница Свиленград, пише в заглавие над главата в „Хасковска Марица”. Шефът Филип Александров бил близък със съпруга на Жени Живкова от 30 г. Темата е разработена на цялата 4 страница. Има и кратко интервю с митничарския началник.

Нова чистка във ВиК, пише в другия акцент на първа страница в изданието. Още трима аут от водното дружество, от идването на новия шеф омаханите са вече 10.

Дават на Стефан Марашев пост в София, пише в акцента на втора страница. Вчера възстановеният на поста бивш началник на митницата бил в столицата да подава документи за връщане на работа. Репортерите го питали дали е вярно, Марашев увърта.

Спряха „празни” камиони с 2 т. нафта, пише в акцента на криминалната страница. Темата е спипаното миналата нощ на Капитан Андреево контрабандно гориво.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини