От х:

Днес в x:

Най-добрите пози за сутрешен секс

Каква е разликата между доброто утро и превъзходното утро? Много просто: превъзходното утро започва със секс. В това ще ви увери всеки мъж. Всъщност няма нужда да го питате. Уверете се сами. Съберете сили рано сутрин и повдигнете завивката си. Това, което ще видите отдолу, е достатъчно доказателство на думите ни, пише Лейди.ру. 

Сексът сутрин може да се приеме като изключително удоволствие за мъжете, тъй като малко жени са готови за ласки в този ранен час на деня. 

Ако мъжът се събуди пръв... 

Да галиш жената до себе си, когато тя е в полусъзнание - има ли нещо по-възхитително? Топлата плът, откликваща на допир, извивките на бедрата...

Позата "лъжички" се определя като класическа за сутрешно креватно изпълнение. В нея има достатъчно чувственост и романтика. Тази поза е особено добра, ако жената е все още сънена, а мъжът е готов за действие. Да се събудиш в тази поза е истинско наслаждение. 

"Обърната" мисионерска поза е друго отлично решение за сутрешен секс. При нея жената лежи по корем, а тазът и е повдигнат леко нагоре с помощта на възглавница. Нито един мъж няма да се откаже от изгледа, който му се е очертал пред очите. Не бързайте! Движенията трябва да са бавни и меки до пълното събуждане на половинката.

Ако жената се събуди първа...

За нея нещата стоят някак по-лесно. Мъжкото достойнство се "събужда" бързо, а любовните орални ласки ще го приготвят за "бой" на мига. 

Най-лесната поза за изпълнение, когато партньорът ви още разтърква очи, е да се настаните удобно върху него.

Ползата от сутрешния секс не се изчерпва само с усмивката през целия ден, а и с научни доводи. Изследвания, проведени в Оксфорд, свидетелстват, че половият акт в зори контролира поведението на партньорите през деня. Те стават по-малко агресивни и емоционално напрегнати.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини