От х:

Днес в x:

Домакиня в стачка: Страховитите последици, когато жена зареже къщната работа

Едва ли има семейство, в което да не е имало спорове относно домакинската работа. Една майка от Кънектикът, САЩ, обаче си спечелва популярност, когато документира в TikTok как изглежда къщата ѝ след като обявява "домакинска стачка".

Линдзи Донъли е на 33 години и е майка на едно четиригодишно и едно седемгодишно дете. Семейството ѝ е доста традиционно - тя и съпругът ѝ работят, като в същото време се грижат за двете си деца. И понеже малчуганите са буйни и диви, а мъжете са, е, нека си признаем, в повечето случаи разхвърляни, къщата им често не е задоволително чиста и подредена.

Веднъж Брайън, съпругът на Линдзи, прави подигравателен коментар, с който намеква, че тя не прави нищо, за да "вкара къщата в ред". Така на Линдзи ѝ хрумва да му покаже как би изглеждал домът им, ако действително бездейства.

Докато тече "домакинската стачка", жената вижда и хумора в цялата ситуация. При едно от излизанията си с приятелки тя им разказва за експеримента, който поражда смях у всички.

"На следващия ден се приготвях да тръгна на пътуване с момичетата и през ума ми мина мисълта просто да оставя къщата така", разказва Линдзи пред People. И въпреки че чувства известна вина, ѝ става смешно от ситуацията и така решава да направи TikTok.

"Онази сутрин бях ядосана на съпруга си и дъщеря ми беше в стаята, докато оправям леглата. Това за мен е навик. В един момент обаче спрях и си казах: "Знаеш ли какво?" и развалих оправеното легло."

Линдзи разказва, че дъщеря ѝ я е попитала какво прави, а тя просто ѝ е отвърнала, че стои далеч от домакинските задължения. По думите на Линдзи обаче мъжът ѝ явно не се е вразумил след експеримента, тъй като дори не забелязал, че е спряла да чисти и подрежда, докато самата тя не му е казала.

Въпреки това целта на видеото е било да забавлява и явно се е получило, тъй като е натрупало завидно количество гледания в TikTok. А това вдъхновява Линдзи да прави още клипове. "Това е реалност и комедия едновременно", споделя тя. И изтъква, че иска да прави повече съдържание, което резонира с хората.

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини