От х:

Днес в x:

Разследват МВР Харманли, изтървали двама бандити


Районното управление в Харманли

Заради двама избягали от районното управление на МВР  закоравели бандити шефът на областната дирекция в Хасково Петьо Петров е разпоредил проверка на участъка. Това съобщиха от ОДП.

Двамата мъже от Харманли били извършили множество кражби и грабежи на територията на Хасковска, Кърджалийска и Старозагорска област. Разкриването им било плод на упорита работа на криминалистите на районното управление.

Д.С. /22 г./ и И.М. /28 г./ наскоро били излезли от затвора заради аналогични престъпления, но отново се захванали с познатия занаят. От началото на годината успели да откраднат 7 леки автомобила, други 2 обрали, претарашили 8 частни къщи, разбили хранителен магазин. В хода на предприетите процесуално-следствени действия криминалистите открили част от откраднатите вещи и 4 от автомобилите, с които двамата се придвижвали и пренасяли откраднатото.

На 2 март Д.С. и И.М. били доведени в сградата на полицейското управление, откъдето малко по-късно успели да избягат и да се укрият. Полицаите установили, че двамата са напуснали страната и са преминали нелегално в Гърция. Незабавно били уведомени гръцките власти, които ги открили и задържали. Оказало се, че и в съседната страна те са извършили криминални престъпления, за което в Гърция срещу тях са заведени съдебни дела. Заради инцидента, станал в сградата на РУМВР-Харманли, директорът на ОДМВР-Хасково е разпоредил проверка.

Случаят с бягството на двамата от районното управление бе държан в тайна до днес.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини